Menu

Connect with us

Authentic self tourmaline fever belt prominent men and women four seasons general warm warm house therapy of lumbar disc injury

price:USD$18.50
discount 70% in 2018-09-24 to 2018-09-26
price: USD$ 12.95
freight :USD$18.00,(Express)
freight :USD$7.00,(Postal parcel)
views:0
Search Similar or mail to saler or send message to saler

Pay with PayPal, PayPal Credit or any major credit card

 

Packaging is transparent self sealing bag, need packaging box can contact customer service to modify the price.
 
[size recommendation]
S trumpet: waist circumference (approx 64cm - 77cm) suitable for 1 feet 9 - 2 feet 3
M medium: waist circumference suitable for 2 feet 3 - 2 feet (about 77cm - 88cm)
L size: waist circumference (approx 88cm - 98cm) suitable for 2 feet 6 - 2 feet 9
XL extra large: waist circumference (98cm - 111cm) suitable for 2 feet 9 - 3 feet 3

 

 

 

Tourmaline spontaneous heating equipment frequent questions, as follows:

1. how long is the shelf life?

Answer: This product is a textile commodity, there is no shelf life problem. Far infrared and magnetic therapy are products of their own physical properties, will always be effective.

2. after using a period of time did not feel the original heat is what happened?

Answer: there are generally two reasons for this:

A A. is because of the long-term use, the sweat distribution in the heating cloth surface, caused by tourmaline materials and skin can not play, so the heating effect is not ideal (that how to solve it? - used water to scrub or highly diluted detergent scrub gently after reuse of water to scrub and immediately into the sun for 2 hours. Restore, absorb and store solar energy can be restored to normal use).

B., another reason is that after a period of time, our skin gets used to the temperature will not feel so hot when just began to use, while the actual effect is not changed kneepad.

3. without electricity can fever, will not be harmful to the human body?

Answer: please feel free to use, since the heating series products do not contain any illegal ingredients, fever function is entirely completed by physical action, harmless to the human body. Working principle, you can see the product principle. The reason why the water will quickly fever, that is, the use of water can accelerate the operation of body fluids, fever, so the human body is healthy.

4. how long is it possible to use self heating protective products? I'm going to do it right now!

Answer: our products are medical devices, but the use of daily necessities can promote the healthy body made of far infrared fabric and bionic magnet and other high-tech materials have health benefits. These products can reduce our physical discomfort, make our body more healthy, but its effect is moderate, is a step by step it's not like as fast food, irremediable solve some diseases. Its function is similar to the physical exercise, gradually promote health, will not cause harm to the body, you also need to adhere to. So how long can work completely not everyone It differs from man to man., immediate, don't take it as universal elixir.

Correct use of 5. self heating protective clothing:

Answer: the protection of surface water (hot moxibustion can use the warm winter) beat wet, and then directly attached to the skin in the Department of health care sites, 20 minutes, the skin gradually sense of 3 hours, in addition to sleep should not wear, also can adjust themselves to wear time and number of times according to their own situation. A small number of skin sensitive people use skin burning, redness, is a normal phenomenon, will not damage the skin, you can shorten the wearing time
The hand protector and the skin should not be hot, but the skin of the site itself has a strong sensation of heat and acupuncture.
When you feel hot, you can take off the protective gear, and it will last for a long time and feel hot.
Some people can quickly feel fever without applying wet heating surfaces. But there are also some people who do not use wet clothes, it is difficult to quickly fever or heat is not high, which is related to the user's physical condition and season.

6. must be close to the skin to use it?

Answer: the best is close to the skin, so the fever effect is the best, but also the most intense. Across the clothes, the heating effect will be weakened, but the negative ion therapy, etc. these effects can still be normal function, a heating function is the best in the state with the skin, more tightly affixed to the skin, heat faster and more intense!

7. hot hair, unbearable, how to do? Will it burn your skin?

Answer:The skin feels hot but it is a short time a large amount of energy accumulation on the surface of the skin feeling, is not really a hot burning skin, so do not worry about skin burns. When the energy of the skin surface gradually penetrates into the muscle or bone gap, the fever becomes hot and the sensation will weaken or disappear. When the sensation of heat or the sensation of acupuncture is intense, please leave the product directly away from the skin and disappear after a period of time.
8. why does it feel so hot and comfortable when someone else uses it? I just can't stand it for less than a few minutes

Answer: the self heating moxibustion products is not to give the body heat from the outside, but to stimulate the body's self heating, so the heat is due entirely to user's own physical condition. Generally, the heat is acceptable to the human body, or even if it feels hot, it can gradually return to normal within 1 or 2 hours after taking off. If a short time use of heat to or cannot bear off after last a very long time burning tingling, usually because of the user's body cold degree is heavy or weak, shorten the using time of each proposal, insist on the use of a section can be improved effectively!

9Why can't I feel the heat for a long time when I wear it?
Answer: there are usually two reasons:
(1) climate reasons: low and normal body temperature in winter dry skin, heat will slow or heat is not high, this time just can be used wet after heating surface coating.
(2) the body's own reasons: there are about 5% people, after wearing fever takes a long time or heat is not high, it is because the capillary microcirculation is deep, or not good, or the low temperature long time, or The new supersedes the old. these reasons, not strong and so on, will cause fever, the need for a long time. At the same time, when you use the wet protector, you can drink some hot water, or walk around the sun, are conducive to stimulate product fever.
(3) there are less than 1% of the population due to the above symptoms of physical discomfort is more serious, it may be difficult to reach a high degree of fever before use, it is recommended to adhere to the use of. When the product is hot, no fever occurs, the patient is mild therapy, when the product hot spot fever, it releases the energy is 20-30 times the amount of fever, the patient is the strength therapy.

10. how long is the service life of the moxibustion protector? How to maintain washing?

Answer: continuous use, life expectancy of about 5000 hours, do not have time. Having a good self energy recovery ability, so you can use it longer if you're using it properly. Washing must not use any detergent, also don't use soap, washing powder, etc.. Just clean it with water. Please complete the washing in 5 minutes and wash it in a cool and ventilated place.

11. I felt hot when I put on it. It was like using chili paste. Is there any ingredient of chili in it?

Answer: the self heating moxibustion products, with water or sweat, electronic material molecules, shifts, and release a large number of far infrared negative ion and biological electricity, you feel, is the biological current strong, rather than "pepper", if it is not hot, will be able to long-term repeated washing, still has a heating effect.

12. why do some people react strongly, some people feel uncomfortable and the needle, people have itchy feeling?

Answer: This is because each person has different causes of illness, light and heavy, infection, rheumatism, cold, siltation cause and severity are different, the course of disease also has length. Therefore, each person's feeling is different, some people are strongly heat than others, some people will have a strong sense of the people and the needle, there will be itching, these are a normal phenomenon. Don't worry about damaging your skin.
If you feel too strong, you can temporarily take off, wearing time to endure the appropriate.
Generally speaking, a strong sense of the needle is due to infection or serious damp skin pores, sweat glands developed due to have itchy feeling, is likely to be the skin microcirculation of the skin is not good, its respiratory function or the user is not very good, so there will be itching feeling.
Usually, after a period of time, the above symptoms will improve the body function at any time.

13. after a long period of time wearing, why the heat will be weakened, how to restore the heat?

Answer: long time wear after a period of time, due to perspiration, skin grease and dirt pollution hot spots, the heat will appear weak phenomenon, then need to be cleaned. Clean water can be generally, if the stain is heavy, you can dip a highly diluted detergent solution with a cloth, gently wipe the hot spots, and then go to clean water, ventilated place to dry.
Usually use a period of time can be exposed to the protective clothing, let the product absorb the energy of the sun, restore its heating effect.

14. can anyone use the product with self heating? Do you have any taboos?

 

Answer: our products are nano far infrared magnetic therapy series, there are serious heart and brain diseases, as well as severe, pregnant women banned. However, whether the condition is severe or not requires consultation with the doctor, and the doctor knows the knowledge of far infrared magnetic therapy